The Next Step’, loop jij mee?

De werkelijke waarde die ICT toevoegt zit niet zozeer in de nieuwste switch of server, maar veel meer in advies en een buitengemeen sterke en eerlijke relatie met de leverancier. Samen met de klant impact maken en als collega’s gezamenlijk de strijd aangaan in uitdagingen, dat is wat ons dagelijks beweegt!

28 okt 2020 | Advies, Blog

Auteur:

Brenden Eijkelkamp

Brenden is Business Developer bij Exite. Hij helpt organisaties met hulp van ICT bedrijfsdoelstellingen te behalen. Zijn focus ligt op bedrijfsprocessen en hoe medewerkers werken.

Volg Brenden op LinkedIn.

28 okt 2020 | Advies, Blog

Als organisaties zich richten op innovatie, willen zij gaan functioneren als een digitale business. Door de kansen pakken die de digitale revolutie biedt, kunnen ze hun bedrijfsmodel toekomstproof maken of nieuwe vormen van dienstverlening aan hun klanten aanbieden. Wij zijn op zoek naar super ambitieuze organisaties die samen met ons een routekaart willen schetsen richting die ‘next step’. Samen streven naar perfectie.

Perfectie zit ‘m niet in techniek. Dat kunnen wel meer bedrijven. De perfectie zit in het samenwerken, het oprecht naar elkaar luisteren en aandacht hebben voor elkaars ideeën. Zo kun je gezamenlijk tot iets komen waarvan je op voorhand wellicht dat het niet mogelijk was. Dat is impact maken en dat is waar wij voor staan.

 

Hoe zien wij partnership?

Bij ons gaat het niet primair niet om het leveren van producten. En misschien zelfs niet eens om het leveren van een dienst. Het gaat er bij ons om het leveren van een ervaring. Een ervaring die ervoor zorgt dat jij met jouw organisatie zeker weet dat het onderste uit de kan wordt gehaald voor wat betreft ICT. Een ervaring die jou laat inzien dat er meer kansen zijn dan die op dit moment, met je huidige ICT-leverancier worden benut.

Om deze kansen te kunnen vinden is het van belang een partner te hebben die niet alleen met je meedenkt, maar het ook aandurft om tegen je in te denken. Die durft aan te geven waar de wonden zitten, zodat wij vervolgens samen kunnen kijken naar de beste oplossing deze te dichten. Dat is wat ons betreft de taak van een strategisch partner. Aandacht hebben voor de dingen die goed gaan, maar ook zeker de vinger op de zere plek durven leggen. Alleen zo wordt het mogelijk om samen grote ambities te kunnen waarmaken.

Vanuit een aanpak gericht op advies, kijken we op basis van bedrijfsdoelstellingen wat nodig is en stellen we verbeteringen voor. Daarin geloven wij dat het een no-brainer is om kort op jou als klant te zitten. Om je te blijven prikkelen met nieuwe ideeën en te blijven acteren op wat er bij jou speelt. Dat is in onze ogen goede dienstverlening. Goede dienstverlening stopt nooit.

 

Full-service dienstverlening

‘Slimme inzet van ICT met impact op morgen’, het motto van Exite, komt niet zomaar uit de lucht vallen. Het duidt precies wat wij met ICT willen bereiken: een met de business afgestemd groeipad dat organisaties optimaal laat presteren, slimmer werken en uiteindelijk succesvol transformeren. Bij Exite doen we dit op een servicegerichte manier die het werken met technologie voor onze klanten tot een werkelijk unieke ervaring maakt.

Impact op morgen

Wij willen veel meer doen dan er enkel voor zorgen dat de lampjes blijven branden. Vanuit een vertrouwensrelatie organisaties steeds een stapje verder helpen als ultieme slimme, proactieve collega, dat is wat ons jouw digitale dromen laat waarmaken!

 

Wij zijn heel benieuwd wat jij van deze blog vindt. Reageer via LinkedIn of vul hieronder je gegevens in om binnenkort (digitaal) samen een kop koffie te drinken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees meer van dit soort berichten...
Blogs, nieuws en events. Alles over wat ons inspireert en jou informeert!

IT Governance – Pak de regie

IT Governance – Pak de regie

Beheer de complete IT-omgeving vanuit één besturingsmodel en breng alle ICT spelregels, afspraken, richtlijnen en procedures samen | Pak de regie met een gericht IT-Governance beleid | Strategie & Beveiliging voor risicobeheersing, kostenbesparing & bedrijfscontinuïteit.

Heb je vragen of een super tof idee voor een nieuwe blog? Stuur een mailtje naar marketing@exite.com

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!