Training en opleiding, gewoon doen bij Exite!

Werken bij Exite betekent constant bijleren en werken aan je skills. We vinden het belangrijk dat je jezelf ontwikkelt en daarvoor bieden wij je uitgebreid de kans. Neem bijvoorbeeld certificering in het Microsoft portfolio: vele Exite’ers volgen de uiteenlopende opleidingen die worden aangeboden. Deze behalen via examens levert je aansprekende digitale bewijzen op en helpen je je professionele ontwikkeling aan te tonen, bijvoorbeeld via social media. Hoe tof is dat?!

26 mrt 2021 | Blog, Business

Auteur:

Tim Vriesen

Tim is Talent Hacker bij Exite. Vanuit deze rol helpt hij Exite'ers zich te ontwikkelen en houdt hij zich bezig met recruitment.

Volg Tim op LinkedIn.

26 mrt 2021 | Blog, Business

Beter worden als technisch professional is geen kwestie van magie, geluk of zomaar wat uitproberen. Wil je echt uitgroeien tot een topper in je vak, dan kun je dat het beste doen door een pad te bewandelen dat altijd leidt tot resultaat. Bij Exite bieden we je de mogelijkheden om certificeringen te behalen, we vinden het enorm belangrijk dat jij jezelf ontwikkelt: het is bewezen dat training bijdraagt aan een gevoel van voldoening en daarmee het geluk van jou als Exite’er. Als Exite’ers happy zijn, zorgt dat voor happy klanten, die graag zaken met ons doen en samen met ons met slimme inzet van ICT impact blijven maken.

Voor jou als professional heeft ons aanbod aan training en opleidingen een aantal aansprekende voordelen:

 

Als opgeleide Exite’er win je in aanzien: kundig!

Het behalen van een certificaat of het afronden van een training als IT-professional is te vergelijken met het behalen van een diploma als student. Een dergelijk bewijs toont aan dat je weet waar je mee bezig bent; het is een externe, objectieve bevestiging van het feit dat jij beschikt over de skills waar ICT-klanten om vragen. Ook laat het zien dat je niet alleen gefocust bent op wat je al goed kunt, maar ook dat je bereid bent nieuwe technologieën te leren.

 

Leer nieuwe skills en groei door: ambitieus!

Door te werken aan je skills en nieuwe competenties bij te leren, benut je je eigen maximale potentieel. Je kunt bij Exite zelf bepalen op welk gebied je wilt groeien. Op die manier groei je snel uit tot een onmisbare collega binnen één van de teams van Exite. Certificeringen en trainingen kunnen je een voorsprong geven en je laten uitblinken, wat je in pole position brengt om verder door te groeien in de functie die jij ambieert.

 

Persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing: nieuwsgierig!

Je hoort bij veel bedrijven vaak: “Ik ben zo druk met de dagelijkse taken dat ik geen tijd heb om mezelf te ontwikkelen!” Dat vinden we bij Exite onwenselijk. Iedere Exite’er wordt bij ons in staat gesteld om kennis te ontwikkelen en daarmee beter vertrouwd te raken met het werk van nu, maar ook met het werk van morgen. Als je vastzit, het gevoel hebt te verzanden in repeterende taken, kan een certificering of training net dat duwtje in de rug zijn om je weer gemotiveerd te maken. Met een certificaat op zak heb je net even meer zelfvertrouwen dat je expert bent in het onderwerp waarover het gaat. Veel Exite’ers geven aan dat zij het prettig vinden om een opleiding te volgen en op die manier makkelijker in gesprek komen met andere collega’s in het werkveld.

 

Verdien meer salaris: betrokken!

Het zou heel nobel zijn om te zeggen dat salaris geen rol speelt in de motivatie om door te leren voor of binnen een functie, maar wij weten ook: geld telt. In het salaris dat je bij Exite of een andere werkgever verdient, tellen certificeringen dubbel en dwars mee. Bij Exite word je gewaardeerd voor wat je presteert, maar natuurlijk ook voor wat er op je CV staat.

 

Als professional werk je productiever, denk je innovatiever en creëer je voor jezelf toekomstperspectief met een aantal mooie certificeringen op zak. Wie wil dat nu niet? Wil je meer weten over welke trainingen wij bieden en ontdekken wat het inhoudt om voor Exite te werken? Laat dan hieronder je gegevens achter:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees meer van dit soort berichten...
Blogs, nieuws en events. Alles over wat ons inspireert en jou informeert!

IT Governance – Pak de regie

IT Governance – Pak de regie

Beheer de complete IT-omgeving vanuit één besturingsmodel en breng alle ICT spelregels, afspraken, richtlijnen en procedures samen | Pak de regie met een gericht IT-Governance beleid | Strategie & Beveiliging voor risicobeheersing, kostenbesparing & bedrijfscontinuïteit.

Heb je vragen of een super tof idee voor een nieuwe blog? Stuur een mailtje naar marketing@exite.com

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!