Altijd gaan voor het allerbeste, daarom is Exite Gold Partner!

Net als andere sectoren kent de ICT-branche allerlei keurmerken die iets zeggen over de kwaliteit, competentie en ervaring van leveranciers. Zonder serieuze eisen of een werkelijke meerwaarde zijn deze bewijzen weinig tot niets waard. Microsoft Gold Partner is veel meer dan alleen een etiket en heeft voor jou als klant duidelijke voordelen.

24 mrt 2021 | Blog, Business

Auteur:

Exite Cloud Team

Het Exite Cloud Team bestaat uit meerdere ICT Specialisten van Exite. Afwisselend bloggen Don Hellwich, Bob Raamsman, Erjen Rijnders en Stef Harmelink over technische onderwerpen die raken aan de actuele uitdagingen van onze klanten.

24 mrt 2021 | Blog, Business

In tijden van digitaal werken moeten organisaties kunnen vertrouwen op technologie. Het is dus belangrijk dat je gedegen onderzoek doet naar het product of platform dat je gaat gebruiken. Maar vervolgens is het wat ICT betreft niet altijd verstandig of mogelijk om alles zelf te doen. Een gekwalificeerde ICT-partner als Exite heeft de kwalificaties, vaardigheden en ervaring om te doen wat nodig is om ICT slim in te zetten en daarmee impact te maken met het resultaat waar jouw organisatie om vraagt.

Complexere ICT-vraagstukken vragen om oplossingen die niet ‘out-of-the-box’ beschikbaar zijn. Hiervoor moet ICT worden ingericht, aangepast, geïmplementeerd en ondersteund. In het geval van leverancier Microsoft, bekend van uiteenlopende, markt leidende oplossingen in productivity, beheer, cloud en security, zijn er verschillende partner-certificeringen om naar uit te kijken. Deze zijn van laag naar hoog: Partner, Silver Partner en Gold Partner. Partner wordt je niet zomaar. Om in aanmerking te komen voor één van deze statussen en partner te blijven, moet je voldoen aan een aantal belangrijke voorwaarden.

Exite werkt al meer dan twintig jaar (voorheen onder de naam Sigmax ICT Specialisten) aan partnerships met voor ons strategische partners als Microsoft. Welke status ons partnership met Microsoft heeft, hangt af van de competentieniveaus die wij demonstreren in specifieke vaardigheden. Hiermee kunnen we naar jou als klant aantonen over de juiste kennis en kunde te beschikken en kwalitatieve producten en oplossingen te bieden. Exite heeft op moment van schrijven meer dan 10 verschillende bewezen Microsoft competenties in huis met de status Silver en Gold. Deze kun je terugvinden op deze pagina.

Microsoft stelt hoge eisen aan partnercertificering en kent strenge controlemechanismen om ervoor te zorgen dat Partners een hoog niveau van vaardigheden, expertise en ervaring in het Microsoft portfolio blijven vasthouden. Wij gaan altijd voor goud. Waarom? Dit zijn 3 redenen:

 

1: Gold houdt altijd ons up-to-date

Microsoft vernieuwt zijn technologie op regelmatige basis. Ook de vereisten aan Gold certificering gaan daarin mee. Microsoft eist dat zijn Gold Partners up-to-date zijn met de laatste Microsoft oplossingen en innovaties. Voor ons maakt dit dat we de technologie door en door kennen en het weten toe te passen op basis van jouw unieke behoeften.

 

2: Samenwerking met Microsoft

Onze experts werken in de meeste gevallen volledig autonoom, maar soms is hulp welkom. Het Gold Partnership met Microsoft opent deuren voor Exite en stelt ons in staat om te sparren met experts over de hele wereld om onze klanten passende oplossingen te bieden. We staan in direct contact met Microsoft, wat betekent dat issues snel worden opgepakt. Dit partnership maakt dat we de slimste oplossingen kunnen ontwerpen en snel kunnen implementeren.

 

3: Toegang tot demo’s en vroege versies van producten

Als Gold Partner heeft Exite het voordeel om in aanmerking te komen voor toegang tot demo-versies en vroege versies van producten zonder dat we daar dure licenties voor hoeven afnemen. Dat is prettig voor ons, maar dit heeft ook voordelen voor jou als klant. Het geeft ons de mogelijkheid ideeën die wij samen met jou als klant ontwikkelen uit te testen voordat we een overeenkomst tekenen en de oplossing uitrollen.

Met technologie die grenzen blijft verleggen en bewezen bijdraagt aan het behalen van doelstellingen van organisaties, zijn we trots om te kunnen zeggen dat we Gold Partner zijn en samen met Microsoft in de voorlinie zitten van digitalisering. Ons team streeft constant naar het voldoen aan de hoogste standaarden, om ervoor te zorgen dat onze klanten altijd het beste tot hun beschikking hebben.

Als je benieuwd bent hoe onze Gold en Silver certificeringen bijdragen in het oplossen van jouw uitdagingen, vul dan hieronder je gegevens in, stel je vraag en wij nemen z.s.m. contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees meer van dit soort berichten...
Blogs, nieuws en events. Alles over wat ons inspireert en jou informeert!

IT Governance – Pak de regie

IT Governance – Pak de regie

Beheer de complete IT-omgeving vanuit één besturingsmodel en breng alle ICT spelregels, afspraken, richtlijnen en procedures samen | Pak de regie met een gericht IT-Governance beleid | Strategie & Beveiliging voor risicobeheersing, kostenbesparing & bedrijfscontinuïteit.

Heb je vragen of een super tof idee voor een nieuwe blog? Stuur een mailtje naar marketing@exite.com

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!