Een ICT-job om enthousiast van te worden, vind je bij Exite

Volg je een mbo-opleiding en zoek je een baan in de ICT? Exite ICT is een erkend leerbedrijf. Daarmee is het de ideale plek waar enthousiaste mbo-studenten het praktijkvak onder de knie krijgen!

8 jan 2020 | Nieuws

Wist je dat?

Onze stageplekken ook te vinden zijn via Stagemarkt.nl?

8 jan 2020 | Nieuws

De Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) heeft Exite eind 2019 gecertificeerd als erkend leerbedrijf. Dit betekent dat jongeren met een mbo-opleiding niveau 4 in een ICT-richting bij Exite actuele praktijkervaring op kunnen doen. “Wij zijn trots op deze manier bij te dragen aan het opleiden van vakmensen die voor de digitale toekomst broodnodig zijn”, zegt Robbie Mulders, Chief Exite Officer. Met het ROC van Twente wordt samenwerking opgezocht om mbo-studenten hun geleerde vaardigheden bij Exite in de praktijk te brengen. Dit gebeurt via de uitdagende stages die geboden worden, waarin we ook vooral stimuleren om (kennis)ontwikkeling zelfstandig of via Exite voort te zetten. Dit gebeurt bijvoorbeeld via een ontwikkelprogramma gericht op doorstroming naar mbo+ of hbo.

Verschillende ICT-vlakken

“De aansluiting bij het onderwijs is voor ons enorm relevant omdat het voor iedereen prettig is om iemand zo spoedig mogelijk up to speed te hebben met parate kennis. De mbo stageplekken die we aanbieden zijn erop gericht een waardevolle praktijkervaring te bieden op het gebied van onder andere ICT-beheer en support services. In alles wat we doen willen we enthousiasme over ICT creëren én vergroten door het neerzetten van impactvolle oplossingen. Dat doen we voor klanten, maar het credo gaat ook op voor medewerkers en studenten”, legt Mulders uit. “Word jij ontzettend enthousiast van technologie en breng je dit ook graag over op anderen? Dan ben je bij ons aan het goede adres!”

Vind nu je ideale leerbaan!

Studenten van het ROC van Twente en andere mbo-opleidingen kunnen op de vacaturesite checken of er een passende plek beschikbaar is. Onze stageplekken zijn ook te vinden via Stagemarkt.nl. Geen passende plek maar vind je jezelf bij Exite passen? Stuur je motivatie en CV dan op via de sollicitatiepagina

Blijf op de hoogte, lees de nieuwste updates...
Blogs, nieuws en events. Alles over wat ons inspireert en jou informeert!

Heb je vragen of een super tof idee voor een nieuwe blog? Stuur een mailtje naar marketing@exite.com

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!