Exite ICT nieuwe hoofdsponsor Wooldrik Open

Met het sponsoren van de Exite Wooldrik Open levert Exite ICT een bijdrage aan de sportiviteit en vitaliteit in de regio Twente. 

16 mei 2022 | Nieuws, Sponsoring

TV Het Wooldrik is een trefpunt voor sportieve gezelligheid en sociaal samenzijn. Naast de voor- en najaarscompetitie, uitwisselingstoernooien en seniorencompetitie wordt jaarlijks de Wooldrik Open georganiseerd. Dit jaar is Exite ICT trotse hoofdsponsor van het grootste tennistoernooi van de regio: de Exite Wooldrik Open. Meedoen? Opgeven kan via deze link.

16 mei 2022 | Nieuws, Sponsoring

Sportiviteit, vitaliteit en gezelligheid, dat hebben TV Het Wooldrik en Exite ICT zonder meer met elkaar gemeen. Voeg daar onze maatschappelijke betrokkenheid aan toe en de basis voor een partnership is gelegd.

Nadat vele tenniscompetities en -toernooien ruim 2 jaar stil hebben gelegen, zijn wij verheugd om ons dit jaar als nieuw hoofdsponsor aan te sluiten om impact te maken bij het grootste tennistoernooi uit de regio: het Wooldrik Open. En daarmee dopen we de naam om in tot de Exite Wooldrik Open (voorheen de Kolenaar Wooldrik Open).

 

Ambitie en plezier

Exite en TV Het Wooldrik delen de ambitie voor talentontwikkeling. Robbie Mulders, Chief Exite Officer: “Exite is een ambitiemerk, waarin we met elkaar streven het maximale potentieel van enthousiast (ICT) talent te unlocken en samen elke dag beter te worden. Onderdeel van onze ambitie is, naast één van de gaafste werkgevers te zijn voor talent(en), dat we een maatschappelijk ontwikkelplatform zijn voor de regio met vitaliteit als belangrijk speerpunt.”

 

Blijf op de hoogte, lees de nieuwste updates...
Blogs, nieuws en events. Alles over wat ons inspireert en jou informeert!

Heb je vragen of een super tof idee voor een nieuwe blog? Stuur een mailtje naar marketing@exite.com

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!