Het Fitste Bedrijf van Twente? Exite meldt zich in de finale!

Supergaaf nieuws: Exite is aangewezen als een van de finalisten van de Twentse Zakenverkiezing in de categorie ‘Easy Sanitary Solutions Fitste Bedrijf’. Op 20 november gaan we voor de winst!

29 okt 2020 | Nieuws

Hoe we ‘het’ doen

Zijn wij het zoveelste techbedrijf? Dacht het niet! Werk je bij Exite, dan werk je voor impact. De ene keer is dat door advies over anders (digitaal) werken, de andere keer zijn het slimme oplossingen. En heel vaak is het echt goed ICT-beheer en ICT-support. 

29 okt 2020 | Nieuws

Exite heeft de finalestrijd bereikt om kans te maken op de titel ‘Easy Sanitary Solutions Fitste Bedrijf’, de titel voor de organisatie in Twente met het meeste oog voor gezondheid. Dit is gebeurd na een overtuigende pitch van Marloes van der Kuilen (Manager Human Capital) en Robbie Mulders (Chief Exite Officer) vorige week in de showroom van Kees Smit Tuinmeubelen in Almelo. De uitslag van de verkiezing is op vrijdag 20 november te volgen via tomsbusinessblowout.nl.

Exite biedt collega’s een ‘Vitality Insurance’

Exite vindt dat je mind en body niet los van elkaar kunt zien. Wij geloven dat je pas echt goed presteert als je ook lichamelijk helemaal tiptop in orde bent. Met een vitaliteitsprogramma dat doorlopend vernieuwd en aangepast wordt, blijven Exite’ers topfit. Hierbij kun je denken aan overal sta-zitbureaus, vers fruit op de werkvloer, voordelige sportabonnementen, fietstrainers onder de bureaus, fitnessfaciliteiten en een wekelijkse bootcamp-sessie. En voor de mentale support bieden we passend ingerichte ruimtes die aansluiten bij de behoeften van collega’s; kamers voor ontspanning, meditatie en inspiratie, deze zijn naar eigen wens en tijd te gebruiken. Gezond blijven we impact maken!

Hoewel Exite net als andere bedrijven is genoodzaakt tot het nemen van maatregelen ter beperking van verspreiding van het coronavirus, blijven we er alles aan doen om ook in thuiswerktijden fit te blijven. Zo stellen we aan collega’s meubilair en apparatuur beschikbaar om ook thuis fysiek zo prettig mogelijk aan de slag te blijven. Ook worden intern tips en video’s gedeeld om te blijven bewegen en een gezonde levensstijl aan te nemen of te behouden.

Blijf op de hoogte, lees de nieuwste updates...
Blogs, nieuws en events. Alles over wat ons inspireert en jou informeert!

Heb je vragen of een super tof idee voor een nieuwe blog? Stuur een mailtje naar marketing@exite.com

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!