Selfservice upgrade: Exite neemt beheerplatform Ydentic in gebruik

Eén portal waar beheerders en gebruikers taken eenvoudig en desgewenst geautomatiseerd kunnen uitvoeren: dat is Ydentic! Met Ydentic kiest Exite voor een flexibel en schaalbaar cloudgebaseerd platform voor uiteenlopend IT-beheer. Woensdag werd de samenwerkingsovereenkomst getekend.

3 jul 2020 | Business, Nieuws

Eenvoudiger en efficiënter gebruikersbeheer met Ydentic en haar selfservice portaal.

3 jul 2020 | Business, Nieuws

Door te gaan werken met Ydentic wordt gebruikersbeheer door Exite en support van Exite richting klanten met een selfservice portal vereenvoudigd. “De impact van Ydentic op onze service en support-organisatie is gigantisch, wat onder collega’s al enthousiaste reacties oplevert”, zegt Ronald Vehof, Operationeel Directeur bij Exite. “Via deze cloudgebaseerde software kunnen klanten zelf zorgen voor toegang tot applicaties, mailboxen, wachtwoordresets en andere Exite-diensten.”

 

Ook voor de interne organisatie

Een samen met Ydentic opgestelde roadmap schetst het pad van uitrol. Begin september zullen de eerste klanten van Exite gebruik kunnen maken van de mogelijkheden van het platform. “Momenteel zijn we bezig met interne trainingen en het testproces,” vertelt Ronald, “dit is direct een eerste testcase omdat we ook zelf van het volledige Ydentic platform gebruik gaan maken.”

Jorn Wittendorp, CEO van Ydentic, kijkt uit naar de samenwerking. Ydentic en Exite ICT delen immers dezelfde visie: ‘Slimme inzet van ICT met impact op morgen’. “Exite heeft dezelfde ambities als wij 15 jaar geleden: standaardisatie, schaalbaarheid en de focus op eindgebruikers. Deze focus betekende merkbare groei voor ons. Ik kijk ernaar uit om dit ook voor Exite te realiseren.”, aldus Jorn.

 

Platform voor verdere groei

Met Ydentic maakt Exite stappen in het sneller onboarden van klanten. Wijzigingen in gebruikers, rollen en dienstverlening zullen ook sneller worden doorgevoerd. Tevens zijn mogelijkheden tot integraties met aanvullende diensten van Exite in het platform aanwezig. “Wij ervaren dat het beheer van gebruikers een continue uitdaging vormt. De complexiteit van ICT-omgevingen groeit. Ydentic helpt bij het beschikbaar maken van anders op verschillende plaatsen verspreide tooling. De oplossing is schaalbaar en laat omgevingen tot vele tienduizenden gebruikers beheren”, besluit Ronald.

Ronald en Jorn proosten op de samenwerking tussen beide partijen!

Blijf op de hoogte, lees de nieuwste updates...
Blogs, nieuws en events. Alles over wat ons inspireert en jou informeert!

Heb je vragen of een super tof idee voor een nieuwe blog? Stuur een mailtje naar marketing@exite.com

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!