ICT volgens Exite:
De ultieme beleving van ICT die jou in staat stelt ongekende vermogens te realiseren.

Exite ICT = slimme inzet van ICT met impact op morgen!

Ervaar jij ICT zoals het bedoeld is? Onze diensten en solutions vormen de motor van zakelijk succes en stellen organisaties sinds 1998 in staat ongekende vermogens te realiseren. En daar zijn we best trots op!

Verhoog de relevantie van jouw organisatie met digitale bedrijfsprocessen Exite Digital

Hoe blijf je als organisatie relevant in een wereld die snel verandert? Voldoe aan hoge klantverwachtingen, voorkom shadow IT, ondersteun jonge werknemers en creëer een integraal digitaal proces. Kies voor succesvolle digitale transformatie met stroomlijning & optimalisatie van bedrijfsprocessen. Benieuwd? Ontdek nu de voordelen van Exite Digital voor jouw organisatie!

Actief sinds

Vanuit systeembeheer ontwikkelden wij een uitgebreid portfolio ICT-oplossingen en diensten.

Klanten

Van uiteenlopende branches tot diverse windstreken. Stuk voor stuk klanten waar we trots op zijn!

ICT met een gouden randje!

We zijn niet zomaar Exite, we zijn #exciiiting! Service met een glimlach en altijd up-to date kennis! Hoe we dat doen? Simpel. Wij investeren in onze mensen. Ultieme beleving van ICT begint met steengoed advies, gaat over in een oplossing waarmee jouw organisatie werkelijk geholpen wordt en wordt geborgd door support met kennis over jou en de branche waarin je actief bent. Onze specialisten maken dit mogelijk.

Collega's

Met specialisten in uiteenlopende ICT- disciplines als netwerk, datacenter, werkplek en beveiliging kunnen we elk vraagstuk aan.

Ambitie

De meest servicegerichte ICT-dienstverlener van NL zijn. met de hoogste klantwaardering. In alles wat we doen staat hospitality daarom centraal.
Wat we doen:
Beeldmerk Exite

“Door mens en organisatie te prikkelen benutten we maximaal potentieel met slimme ICT en maken we impact op de wereld van morgen.”

Lees de blogs en nieuwsberichten, #excitement!

Power Update: Release Wave 2 voor het Power Platform

Voor 1 oktober 2022 staan er voor het Power Platform een aantal mooie updates gepland. In deze blog lees je wat dit voor de apps betekent.

Groei met Dynamics 365 CRM: Release Wave 2 update

Vanaf 1 oktober doen er voor Dynamics 365 CRM een aantal welkome nieuwe features hun intrede, die we in deze blog bespreken.

Azure Managed Platform – Interview Sander

Interview: Azure Managed Platform met Sander Rozemuller   Bij Exite ICT hebben Sander Rozemuller en zijn team (Center of Excellence) afgelopen...

Meer resultaat uit marketing? Aan de slag met Dynamics 365 Marketing

Speel slim in op kansen en bespaar tijd door automatisering door te voeren in beheer van marketingrelaties met Dynamics 365 Marketing.

Onze succesverhalen    klanten aan het woord

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!